Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ремонтують дорогу до дитячого садка

У Дніпрі ремонтують дорогу до дитячого садка

Щодня вулицею вулицею Трифона Гладченко їздить багато транспорту: жителі поспішають на роботу чи по справах, батьки везуть діток в садочок навіть з інших районів міста, по кілька разів на день курсує автобус.

Мешканці давно чекали на ремонт цієї дороги, адже кілька десятків метрів проїжджої частини були повністю розбиті. І от нарешті сюди заїхала техніка та почала стелити свіжий асфальт.

У Дніпрі продовжують усувати аварійність не тільки магістральних шляхів, а й внутрішньоквартальних в рамках проєкту «Місто без околиць» проводять планові ремонти найвіддаленіших вулиць. Цього разу дорожня бригада працює на ж/м Діївка-1. Ремонтують дорогу у дворі за адресою: вул. Трифона Гладченка.

«Ми знаходимось біля дошкільного навчального закладу. Це єдиний садочок у радіусі більше ніж 3 км. Тобто з масивів мешканці звозять своїх діточок навчатися саме до цього садочка. Ця дорога це безпечна можливість дістатися до закладу…. Безпечно добратися до садочка за огорожею якого знаходиться школа,середній заклад освіти. Тобто таким інфраструктурним містечком яке ми забезпечим безпечним підходом», - зазначив Олег Денисенко, голова адміністрації Новокодацького району ДМР.

Роботи тривали близько тижня. Сьогодні приступили до останньої стадії асфальтування. Дорога близько 160 погонних метрів - така ширина дозволить не тільки ходити, а й проїжджати на автомобілі.

Що кажуть про оновлення дніпряни – у відео «Дніпро Оперативний»:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (11.09.23 09:00): https://gorod.dp.ua/news/222524 Смотрите как лействуют , с опережением . Идя на встречу пикетирующим мамам . Не успели те ещё до дома добраться после пикета , а уже и дорожку до садика "освежили" . Відповісти | З цитатою
Олександр  (11.09.23 08:39): Дітей в садочок??? Я щось не розумію.. Відповісти | З цитатою
Азиз  (10.09.23 22:58): Да... , Лысенко это голова ! Без него никакой работы в Днепре. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (10.09.23 22:56): Какой наш мэр херой ! Святой человек. Только друга Лысенко не хватает . Кстати, где он? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті