Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
10:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як обрати час для оновлення електроніки

Як обрати час для оновлення електроніки

Купівля комп’ютера, смартфона чи іншої портативної електроніки найчастіше пов’язана із суттєвими витратами, тому українці шукають той чарівний час, коли ціни на девайси справді потішать. 

Розчарувавшись у Чорній п’ятниці, вони шукають альтернативні варіанти розумних покупок. У цій статті розповідаємо, коли оновлення гаджета буде найвигіднішим.

Орієнтуйтеся на сезон знижок і спецпропозицій

Якщо ви плануєте купити годинник Епл Вотч, варто підписатися на розсилку інтернет-магазинів і орієнтуватися на локальні знижки. Оскільки гаджет не відноситься до сезонних товарів, його вартість не змінюється від пори року.

Але популярність цих девайсів дещо зростає навесні – на цей час у спортсменів запланований старт активних тренувань на вулиці. Тому в березні-квітні є ризик зіткнутися з дефіцитом найцікавіших моделей. 

Першими, до речі, з полиць магазинів зникають найдоступніші та найдорожчі Apple Watch.

Вибирайте техніку в “несезон”

Виробники регулюють вартість своїх продуктів у роздрібних магазинах, тому на топові товари, до яких належить і Еппл Вотч 8, прайс кардинально не змінюється.

А от реально вплинути на ціну актуальних моделей може презентація оновленої лінійки. Після надходження новинок у продаж торішня серія зазвичай дешевшає.

Техніка, яка орієнтована на учнів, може непогано “просісти” в ціні наприкінці серпня – на цей час краще планувати оновлення планшетів, смартфонів, комп’ютерів та електронних книг.

Останнім часом і електроніка, яку носять на руці, стала затребуваною серед школярів та їхніх батьків. Можливість завжди залишатися на зв’язку з дитиною, створювати нагадування, знати, що вона в будь-який момент може скористатися онлайн-картою, і моніторити стан її організму – важлива перевага для турботливих батьків. 

Тому багато в чому покупка смарт-годинника Apple для підлітка вбачається виправданою, хоч і досить витратною.

Уникайте термінових покупок – це шанс заощадити

Найчастіше девайс своїм виглядом демонструє, що його ресурс добігає кінця. Періодичні глюки, підгальмовування в роботі й інші дрібні неприємності – ознака того, що приладу час шукати заміну. 

Експерти радять заздалегідь планувати придбання електроніки, тоді ви матимете час на пошук вигідних пропозицій, моніторинг акцій і вивчення оглядів новинок.

Найкращий варіант заощадити – купувати електроніку в перевіреного часом продавця і оминати пропозиції з невиправдано низькою вартістю. Тоді ви точно отримаєте оригінальний якісний товар з гарантією та будете впевнені у його надійності.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті