Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зручний тротуар, нові дощоприймачі та велодоріжка. У Дніпрі завершують оновлення бульвару Слави

|«« «« »» »»|

У Дніпрі завершують реконструкцію бульвару Слави — першу з моменту його зведення. Головною метою ремонту є зробити територію зручною та придатною для пересування всіх містян. Тому під час будівництва облаштовують відповідні заниження бордюрів і вкладають тактильну плитку.

«Я б відзначив дуже добру плитку і тротуари. Це будівництво мені подобається», — коментує місцевий мешканець Павло.

Також тут відзонували велодоріжку, а ділянки заїздів у двори викладають відмінною за кольором плиткою — для додаткової уваги водіїв та пішоходів.

«Ми як місцеві дуже задоволені. Є сходи для візочка. Діти можуть на велосипеді їздити, на самокаті», — зауважила про ремонт дніпрянка Юлія.

Крім цього, на бульварі до ладу привели і дощову каналізацію. Загалом Дніпро впевнено тримає здоровий баланс між проведеннями справді необхідних місту ремонтів та системним спрямуванням коштів на підтримку Сил оборони.

«Життя триває, і зараз ми використовуємо комплексний підхід. Це не просто асфальтування і перекладання бруківки. Насамперед ми йдемо у витриманні всіх стандартів безбарʼєрного середовища.

Сподіваюся, що ми і надалі продовжимо робити це — на благо всього нашого прекрасного міста, всіх мешканців. Люди задоволені. Робота виконується дуже якісно», — зазначив мер Дніпра Борис Філатов під час огляду ремонту бульвару, завершити який планують у середині вересня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (30.08.23 11:22): Деньги отмыли. Т9. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (30.08.23 11:21): На Владимира великого уже 6 месяцев ремонтируют тротуар длиной 100м. Недавно всё бросили: мусор, стройматериалы, работу и уехали. Пользуйтесь, не обляпайтесь. Деньги отменили. Відповісти | З цитатою
Житель ж/м Красный Камень.  (30.08.23 07:18): А пускай мер Филатов приедет на бульвар Рубиновый и посмотрит какой он у нас. Красивый на проезжей части растут деревья и кусты. Ремонта не делалось лет 20. Все каждый год обещают а работы нет. Просим мера к нам на день города. Відповісти | З цитатою
Дима  (29.08.23 16:30): жителям победы респект Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті