Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі показали одяг жертв сексуального насильства

У Дніпрі показали одяг жертв сексуального насильства

К Дніпрі провели виставку одягу жертв сексуального насильства «Невинні».

У середмісті Дніпра представники активної молоді організували акцію, мета якої – привернути увагу суспільства до проблеми сексуального насильства. Про це повідомляє Відкритий з місця подій. На виставці, що має назву «Невинні», представлений умовний одяг жертв сексуального насильства. Речі супроводжують короткі історії подій, пов’язаних з ними.

За словами організаторів, акція повинна продемонструвати, що не одяг є причиною і приводом до насильства, а виключно задум злочинця.

«Головна мета акції — показати, що не жертва є винною, а виключно ґвалтівник. Тобто, жертва може бути одягнута у будь-що, і вина у сексуальному насильстві завжди лежить виключно на зловмиснику. Тут не може бути жодних спекуляцій. На виставці представлено 10 варіантів одягу і 10 реальних історій, в яких замінили лише справжні імена людей», – розповіла співорганізор виставки Анастасія Медяник.

Виставку провели на вулиці Короленка. Надалі її можна буде подивитись у різних куточках Дніпра.








Gorod.dp.ua на Facebook.


не понимаю  (16.08.23 22:31): Одежда, как написано, - "условная". Истории про связанное с одеждой. Но говорят потом, что истории реальные. Кто-то понял как условное (вымышленное) стало реальным? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сидорова коза  (16.08.23 11:10): Это точно надо выпячивать на всеобщее обозрение? - вы какие-то больные маньяки, мало отличающиеся от тех насильников.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті