Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині ураган залишила без світла 100 населених пунктів

На Дніпропетровщині ураган залишила без світла 100 населених пунктів

На Дніпропетровщині усувають наслідки негоди, яка вирувала 6 серпня, та ліквідовують аварії, які вона спричинила.

6 серпня на Дніпропетровщині знову вирувала негода. Шквальний вітер із поривами до 30 м/с призвели до масових відключень світла. Найбільше постраждали Нікопольський, Синельниківський, Криворізький та Новомосковський райони.

Енергетики продовжують у посиленому складі усувати наслідки негоди. До робіт залучили 30 бригад спеціалістів. Аварійні ремонти на лініях та обладнанні проводять одразу по мірі виявлення нових відключень. Роботи ускладнені великою кількістю обривів через падіння дерев та блокуванням через це доступу до місць аварій.

За добу з 13:00 6 серпня до 13:00 7 серпня енергетикам вдалося відновити роботу понад 900 трансформаторних підстанцій та 58 ліній електропередач. Світло повернули понад 56 тисяч сімей у 100 населених пунктах, повністю або частково відключених від електрики.

Вже відновлено всі лінії високої та середньої напруги. Продовжуються роботи на лініях 0,4 кВ за точковими заявками клієнтів.

Без світла поки що залишається близько 1,5 тисячі будинків. Енергетики планують завершити всі відновлювальні роботи до кінця дня, якщо погодні умови не погіршуватимуться.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті