Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Буря у Дніпрі: впало три електроопори, зірвало трубопровід. Комунальники борються з наслідками

|«« «« »» »»|

Працюють у посиленому режимі з ночі.

Увечері 28 липня Дніпро накрив сильний вітер та рясний дощ. Це спричинило чимало аварійних ситуацій. Комунальники оперативно взялися до ліквідації наслідків.

По всьому місту працюють бригади КП «Міськзеленуд». Станом на 8:00 до них надійшло 103 звернення.

А протягом ночі диспетчерською службою КП "Міськсвітло" зареєстровано 22 обриви контактної мережі, 55 аварій на шафах зовнішнього освітлення та три падіння електроопори.

Для усунення наслідків негоди підприємство задіяло 10 бригад та різну спецтехніку, аби якнайшвидше здолати наслідки.

Також комунальники вже ліквідували 14 місць підтоплення проїзної частини. З них найбільші: по вул. Моніторній, вул. Метробудівській, вул. Набережній Перемоги в районі Мерефо-Херсонського мосту. Комунальники продовжують прочищати верхню частину дощоприймачів від нанесеного листя і сміття. Роботи проводяться на вулицях міста.

Станом на 8:00 по вул. Набережній Перемоги, вул. Січеславській Набережній, просп. Гагаріна, вул. Конотопській, вул. Каруни, вул. Старочумацька та інших вже очищено понад 300 поверхонь дощоприймачів. Працюють 8 бригад.

Водночас працюють і бригади КП «Теплоенерго» ДМР. В районі просп. Івана Мазепи з котельні зірвало частину трубопроводу. На місце оперативно виїхали фахівці КП «Теплоенерго». Крім цього, вони обстежують траси надземного прокладання по всьому місту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті