Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни просять змінити маршрут автобусу №125

Дніпряни просять змінити маршрут автобусу №125

У зв’язку з великою кількістю звернень, департамент транспорту та транспортної інфраструктури розглядає питання щодо зміни схеми руху автобуса № 125 у напрямку до пл. Старомостової.

Пропонується, аби від річкового вокзалу він прямував по вул. Княгині Ольги, повертав на просп. Дмитра Яворницького, а звідти – на вул. Пастера до кінцевої зупинки.

У цьому випадку буде додано зупинку на перехресті просп. Дмитра Яворницького та вул. Княгині Ольги задля комфорту пасажирів, які здійснюють пересадку на трамвай № 1.

Пасажирів автобуса №125 просять взяти участь у голосуванні, чи варто змінювати маршрут.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Обыватель  (26.07.23 09:51): И конечную с другой стороны сделайте ему напротив Каравана, там даже остановка есть (на месте отсутствующих сейчас автобусах Караван - Ломовский) Відповісти | З цитатою
Обыватель  (26.07.23 09:49): Лучше поворачивать не на Княгини Ольги, а ехать далее, до Юлиуша Словацкого, мимо оперного по Фабра, с конечной вверху проспекта Поля.
Это значительно повысит заполняемость, ибо с того района ничего на левый берег не ходит, и желающих будет достаточно.
Ну и естественно, заменить спринтеры на автобусы.
Відповісти | З цитатою
111  (25.07.23 21:35): Поддерживаю предыдущих комментаторов - дело не в том, по каким остановкам ходит этот автобус, а сколько автобусов на маршруте и каких. Тех, что есть, в час пик явно не хватает.
Могут возразить, что перевозчику не выгодно иначе, и по-другому на этом маршруте никто не захочет ездить. Но тогда почему бы не организовать дополнительный троллейбусный маршрут?
По меньше мере два троллейбуса с автономных ходом сейчас ездят по "проводным" маршрутам. Почему бы не запустить их по маршруту от центра по набережной под проводами, а через мост, по Донецкому шоссе и до конечной 20 маршрута - на аккумуляторах?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Перехожий  (25.07.23 15:38): "Спрінтери" на цьому маршруті виглядають справжнім знущанням над людьми. Там повинні ходити нормальні автобуси. А на проспект вони можуть і не виїжджати, нехай кінцева буде на Старомостовій або в Річпорту. 200 метрів і пішки пройдуть. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (25.07.23 14:52): Для увеличения пробки на карламарла и иже с ним обязательно стоит!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті