Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро допомагає релокованому бізнесу: історія виробничого підприємства з Краматорська

|«« «« »» »»|

Усіляко допомагати релокованому до Дніпра бізнесу. На цьому наполягає міський голова Борис Філатов.

Профільний департамент мерії допомагає серед іншого з пошуком приміщень, земельних ділянок під виробничі потужності, складів, розміщенням працівників у гуртожитках, питаннями оподаткування, перереєстрації бізнесу, а ще – залучає до різних івентів, створених саме для підприємців.

«Понад 60 виробничих підприємств переїхали до Дніпра. З кожним релокованим бізнесом контактуємо окремо. Наприклад, підприємству з Краматорська «Крамтехцентр» допомогли з розміщенням їхніх працівників. Скерували до волонтерського центру, аби працівники могли отримати гуманітарну допомогу. В рамках міської комплексної програми розвитку підприємства у місті, яка передусім зосереджена на мікро-, малий та середній бізнес, організовуємо для підприємців різні безкоштовні заходи. Один із останніх — семінар про фінансові продукти та грантові проєкти, спрямовані на розвиток бізнесу. До усіх заходів, нетворкінгів для підприємців, звісно, залучаємо і представників релокованого бізнесу», – розповідає начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення ДМР Ірина Журавльова.

«Війна дуже сильно руйнує звʼязки. Бізнес, який був на стопі з початком війни, з відновленням діяльності потребував нових контрагентів, постачальників, клієнтів, партнерів, спеціалістів, аутсорсерів. Аби задовільнити цю потребу, є нетворкінги для підприємців Дніпра. Активно допомагає міська влада. Таким чином створюємо велике, потужне коло підприємців у місті. Наше спільне завдання — пожвавити бізнес-клімат Дніпра. На це наші спільні зусилля і спрямовані», – наголошує бізнес-консультантка, експертка з розвитку бізнесу та збільшення продажів Альона Сафонова.

За словами фінансової директорки ТОВ «НПП «Крамтехцентр»» Ольги Цюх, підприємство, яке виробляє обладнання для гірничо-добувної та металургійної промисловості, частково релокувало потужності до Дніпра у травні торік.

«Обрали саме Дніпро, оскільки місто зручне з точки зору логістики. У Дніпрі та області багато наших замовників. А ще тут легше знайти працівників за нашим профілем. Обладнання встановили на виробничому майданчику. Наразі йде технологічна підготовка для виготовлення продукції. Дуже завдячуємо міській владі за допомогу у влаштуванні наших працівників до гуртожитку. Загалом завжди з нами комунікують, консультують», – підкреслила Ольга Цюх.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті