Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Блакитному озері під Каменським з’явився водний патруль

На Блакитному озері під Каменським з’явився водний патруль

На Блакитному озері під Кам’янським, що на Дніпропетровщині, з’явився водний патруль. Представники водної поліції спостерігають за поведінкою відпочиваючих.

Про це повідомляється на сторінці Facebook-групи “Голос Природи”.

Багато мешканців Дніпропетровщини вважають Блакитне озеро справжньою перлиною регіону. Воно з’явилося у 70-х роках минулого століття на місці колишнього піщаного кар’єру. За цей час біля водойми сформувалася власна флора та фауна.

Акваторія стала популярним місцем гніздування рідкісних перелітних птахів.

В 2023 через обмеження відпочинку на річці Дніпро, пов’язаного з військовою агресією з боку рф, збільшилася кількість людей, як на організованих, так і диких пляжах. Це часто призводить до неприємних інцидентів. Здебільшого громадяни залишають по собі багато сміття та розпивають алкогольні напої. Тому виникла потреба в організації рейдів водної поліції.

“Багато людей переживають за долю Блакитного озера та допомагають покращувати його екологічний стан. Але без ефективної роботи правоохоронних органів щодо порушників, дуже складно буде зберегти водойму у чистому вигляді”, – вважає виконавчий директор організації “Голос Природи” Євген Колішевський.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Семергеев Андрей Николаевич  (12.07.23 11:27): Еще повестки начнут выдавать, достали уже! Если я не хочу, то я и не пойду!
В спортзале поспокойнее пересидеть.
Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (11.07.23 09:16): Логично. Здесь можно поживиться деньгами и людьми. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті