Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прогноз на липень від дніпровського гідрометеоролога

Прогноз на липень від дніпровського гідрометеоролога

Зазвичай червень та липень дуже спеконті. Але цьогоріч все не зовсім так. Стовпчики термометрів піднімаються максимум до 30 градусів. Таке вже було близько 10-12 років тому.

Про це Відкритому розповів начальник Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології Василь Гринчак.

“За прогнозами Укргідрометцентру середньомісячна температура в липні очікується на градус вище норми. Середня кількість опадів – 55 мм, у червні це було 42 мм. Будуть і грози, і дощі. І це нормально для середини літа. 1-2 липня у Дніпропетровській області опади не очікуються, температура вдень 25-30 градусів тепла, у Дніпрі – до +26, вітер Західний 7-12 м/с. 3-4 липня можливі короткочасні дощі та гроза. Очікується шквал та посилення вітру до 15-20 м/с. Після цього, з 5 липня – більш спекотна погода – до +33 градусів. Але це триватиме лише кілька днів”, – зазначає Василь Гринчак.

У Дніпропетровському регіонального центрі з гідрометеорології дійшли висновку, що у нас часто відбувається різка зміна погодних умов. Стали нерівномірними опади: за одну зливу випадає велика кількість, а після цього – тривалі періоди без дощу. Виникає агрометеорологічна гідрологічна, та грунтова засухи. Частими стали вітри, грози та град. І це все може бути пов’язано з глобальним потеплінням.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті