Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Сонячного протестували проти забудови зеленої зони. Що зрештою?

Мешканці Сонячного протестували проти забудови зеленої зони. Що зрештою?

Незважаючи на протести людей, торговий павільйон на місці тротуару та клумб уже збудували, а поряд з ним буде платне паркування.

Міський сайт уже розповідав про початок цієї історії. 

Нагадаємо, що на початку весни цього року мешканцям масиву Сонячний стало відомо про плани будівництва такого павільйону та паркування. Сотні людей виходили на акції протесту, збирали підписи проти цих планів.

Минуло три місяці. Що вийшло в результаті, розповіла та показала  відома дніпровська адвокат та волонтер Юлія Сегеда:

«Дніпро (ж/м Сонячний)...

Це нам за те, що не молимось?

Тільки мені хочеться відірвати руки архітектору, який це узгодив?

Я багато писала про дерібан землі на масиві під комерцію, про незаконні рішення міської ради та дозволи на забудову зеленої зони.

Забудувати магазинами зелену зону на початку ж/м Сонячний намагались, скільки я це пам'ятаю... 

І ось в час повномасштабної війни, коли активні громадяни воюють, міська рада Дніпра таки це зробила. Рішення, на яких відбувається ця забудова, - 2022-2023 років. Звісно, з порушенням закону, звісно без громадських слухань.

Коли в цьому році почалась реальна забудова і люди почали їй протистояти, в групах та чатах пішли вкиди від зацікавлених "краще магазини, ніж парковка"... Однакові вкиди...

І це ніби створювало вигляд, що люди не проти...

Це все скриншотилось, і кому треба демонструвалось.

До речі, парковка була більш естетичною.

Я тоді людям говорила, що парковка буде, що за моєю інформацією є домовленість про її перенесення. Так і є... Платну парковку облаштовують поруч.

Ось такий у нас дерібан Дніпра в умовах воєнного стану...».

Фото зі сторінки Юлії Сегеди. 


Gorod.dp.ua на Facebook.


Абдурахман  (29.06.23 13:54): Хорошо что мер ничего не сделал и поставил очередной ларек. Кому нужны парки и скверы, они на карман не платят Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сумма мнений  (29.06.23 12:21): Бай ден и этот магазин то же имел ввиду... Відповісти | З цитатою
.  (29.06.23 11:03): Сегеда является депутатом. Этот человек может отстаивать интересы людей как представитель власти. И именно ради этого её и избрали люди.

Поэтому когда человек начинает забывать о себе как о депутате, позиционируя себя то как адковата, то как правозащитника, то как активиста, то возникает вопрос: а почему стесняется отстаивать интересы людей как депутат? Может, ну его то депутатство и пора сложить полномочия?

А в целом, конечно, раскрутка идет как у активистов

Пара десятков людей, которые выступали против - их мнение пытаются представить как мнение всех. А те, кто за строительство магазина вместо стоянки - мнение этих людей стараются выдать как не заслуживающее внимания.

Кстати, насчет стоянки (платной!), на месте которой магазин... А когда Сегеда выводила людей против стоянки? Не было? Так стоянка тоже портит отдых людей. Почему против стоянки не выступаем, а против строительства магазина на месте стоянки - выступаем? Что отстаиваем на самом деле? Сохранение стоянки?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті