Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
14:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перші в Україні: дніпряни зареєстрували наукове видання за новими вимогами

Перші в Україні: дніпряни зареєстрували наукове видання за новими вимогами

Дніпровський державний медичний університет першим в Україні зареєстрував журнал за новими вимогами, про які йдеться у Законі України «Про медіа». Періодичне видання можна читати за підпискою на ресурсах держустанови.

Про це Відкритому розповів доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеологіі Дніпровського державного медичного університету, відповідальний редактор журналу Олег Неханевич.

“Про те, що ми єдині, хто випустив видання за новими вимогами я дізнався вже на самому засіданні Нацради з питань телебачення та радіомовлення 22 червня. Ми першими подали заявку і отримати таке визнання. Тепер нас повинні внести до реєстру суб’єктів медіа. Журнал Дніпровського державного медичного університету має назву “Медичні перспективи”, виходить 4 рази на рік, публікується 120 статей. І нас нові вимоги Закону “Про медіа” ніяк не злякали. Ми готувались, ознайомлювались, приводили все у відповідність. Загалом, скажу для всіх – нічого страшного і суттєво нового там не має. Заявку треба подавати відповідно до положень.” – говорить Олег Неханевич.

Видавцям, редакторам варто слідкувати за змінами чинного законодавства, новими провадженнями у медіасфері та видавничій справі.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті