Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Без ям, затоплень та без темряви: у Дніпрі комплексно оновлюють двір по просп. Миру, 4

|«« «« »» »»|

Нове освітлення, зливовий колодязь та внутрішньоквартальна дорога: Дніпро комплексно оновлює двір на просп. Миру, 4. Застосовувати саме комплексний ремонт дворів, доріг та провулків — завдання міського голови Бориса Філатова.

Зокрема, по просп. Миру, 4 комунальники почали з ремонту зливового колодязя. Бо місцеві мешканці нарікали, що біля першого під?їзду застоюється вода. Тож спеціалісти провели ревізію та очистили цей колодязь. До того ж прийняли рішення змонтувати додатковий біля третього під?їзду. Паралельно з ними працюють і дорожні служби. Наразі тут вже вклали 600 м бортового каменю. Далі — оновлять дорожнє покриття. Бо на нього найбільше скаржились мешканці: суцільні ями, через які люди не могли не те що їздити, а й ходити. Це підтверджує і місцевий мешканець Юрій Іванович.

«Ми дуже раді, що наразі наш двір оновлюють. Сподіваємось, що буде гарна дорога», - зазначив він.

Окрім дорожнього покриття — говорить начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов — облаштують паркувальні «кишені», замінять покриття на тротуарі, окремо зроблять «кишеню» під сміттєві баки та понизять бордюри, аби матусі з візочками та люди з інвалідністю змогли безпечно пересуватись.

«У цьому році ми змогли поновити ремонти внутрішньоквартальних доріг, бо торік через повномасштабне вторгнення рф та обмеження постанови №590 ці роботи довелося призупинити. Нині наші бригади працюють у різних районах міста. Після просп. Миру, 4 ми перейдемо на просп. Миру, 93. На сьогодні ми працюємо на 6 об?єктах, 2 - вже завершили. Загалом за останні 5 років ми комплексно відремонтували 600 дворів, в цьому році плануємо виконати ремонт у близько 100 дворах», - додав Дмитро Коробов.

Одночасно з дорожньою бригадою та КП «Гідроспоруди» ДМР працює і КП «Міськсвітло». Тут комунальники основну роботу провели ще у 2021 році. Саме тоді встановили LED лампи на 40 Ват. Але містяни звернулись з проханням — додатково підсвітити прибудинкову територію. Загалом ще тоді, під час ревізії, комунальники виявили тут натрієві світильники на 70 Ват, які тоді і замінили. Але сьогодні тут монтують додатково 4 LED світильники на 60 Ват. Таким чином, всі LED світильники у комплексі, у порівнянні із старим зразком, краще освітлюють вулицю та економлять електроенергію.

«Також додатково ми встановлюємо 2 опори та 70 м самонесучого дроту. Далі плануємо перейти до сусіднього двору по просп. Миру, 2 та 2-А і до 1 вересня встановити там 5 опор та 7 світильників», - підсумував начальник експлуатаційно-технічного району № 3 КП «Міськсвітло» Олег Коротушенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті