Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
19:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центрі Дніпра задимився трамвай №1: подробиці від комунальників

У центрі Дніпра задимився трамвай №1: подробиці від комунальників

У центрі Дніпра на ходу задимився трамвай маршруту №1.

Про це журналістам Відкритого розказав заступник директора з експлуатації та перевезень комунального підприємства “Дніпровський електротранспорт” Володимир Сусленков.

Інцидент стався у неділю, 25 червня, близько 21:00. За словами комунальників, це була штатна ситуація. У трамвая не розблокувалися колодки.

“Ввечері 25 червня, близько 21:00, у центрі Дніпра на проспекті Дмитра Яворницького задимився трамвай маршруту №1. Це сталося через те, що в одному з вагонів не розблокувалися колодки після спуску з гори. Була штатна ситуація, яка перебувала під нашим контролем”, – розповів журналістам Відкритого заступник директора з експлуатації та перевезень комунального підприємства “Дніпровський електротранспорт” Володимир Сусленков.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Колючий  (27.06.23 10:31): Разве это транспорт? Это металлолом, опасный для жизни горожан. А маршрутки??? В Европе автобусы возят горожан со всеми удобствами и ЧИСТЫЕ!!! Слышишь, мэр?! ЧИСТЫЕ! Льготников не выгоняют. Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (26.06.23 17:13): Поменяйте трамваи 1маршрута на трамваи6и9маршрута,и все будет хорошо. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (26.06.23 16:20): Нерабочие соленоиды и попаленные колодки - это штатная ситуация??
ню-ню)))
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті