Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Головні особливості та переваги беттінг майданчику Фаворит Спорт

Головні особливості та переваги беттінг майданчику Фаворит Спорт

Інтернет-майданчик для ставок на спорт Фаворит Спорт працює вже понад 20 років. За часи свого існування цей букмекер зумів зарекомендувати себе як надійна контора, що пропонує непогані умови для беттінгу. Тому багато хто обирає Фаворит Спорт https://favorits-sport.com.ua, розглянемо докладніше, головні особливості цієї контори.

Загальна інформація

Відкрилася компанія Фаворит у 1999 році. У перші роки свого існування букмекер приймав ставки завдяки широкій мережі наземних пунктів прийому ставок на спорт, яка включала понад 500 точок. Такі точки працювали в Україні та деяких інших країнах.

На початку 2000-х років букмекер Фаворит почав приймати парі на спорт через інтернет. Компанія активно розвивалася в цьому напрямку, покращуючи якість послуг з кожним роком і пропонуючи своїм клієнтам нові можливості.

Після легалізації азартного бізнесу в Україні Фаворит виконав всі необхідні умови для отримання ліцензії КРАІЛ і отримав її у 2021 році.

Головні особливості БК Фаворит Спорт

Букмекерська контора має цілу низку особливостей, які виділяють її серед інших беттінг майданчиків.

Лінія та розписи

Букмекер пропонує користувачам робити ставки на більш ніж 30 спортивних видів. Серед них не тільки всім відомі традиційні види спорту, але також кіберспорт та віртуальний спорт.

Розпис дуже широкий для багатьох популярних спортивних змагань та подій. Деякі з них можуть мати по 400 – 500 маркетів.

Коефіцієнти та маржа

У БК Фаворит Спорт значення коефіцієнтів вище за середній розмір на ринку спортивних ставок. Середній рівень маржі у БК 5 – 8 %. У лайві значення маржі вище ніж у прематчі приблизно на 2 – 4 %.

Лайв

Користувачі БК мають змогу робити лайв ставки. Щодня в категорії лайв можна знайти приблизно 500 – 600 подій, на які можна поставити кошти. Найширше в лайві представлений футбол, також доступні і багато інших дисциплін.

Бонуси

Внісши гроші на свій рахунок вперше після проходження реєстрації беттер отримує вітальний бонус 100 % від депозиту (максимальна сума 4 500 гривень), а також фрібет на 500 гривень. Також клієнтам доступна бонусна акція "Експрес дня". За цією акцією при ставці на певні експреси у разі виграшу їх коефіцієнт множиться на 10 %.

Способи оплати

Букмекер підтримує безліч способів здійснення фінансових платежів. Клієнти контори можуть користуватися банківськими картами, електронними гаманцями (ADVcash, Perfect Money, Scrill, Wallet One та інші), системами мобільних платежів (Apple Pay, Google Pay), онлайн-банкінгом (Монобанк, Приват24), популярними криптовалютами.

Ставки зі смартфона

У Фаворит зручно робити ставки на спорт зі смартфона, тому що для цих цілей клієнти мають змогу скористатися версією сайту для мобільних пристроїв, а також мобільним додатком. Обидва ці варіанти мобільного беттінгу підтримують все ті ж функціональні можливості, що і версія сайту, яка розрахована на персональні комп'ютери.

Основні переваги БК Фаворит Спорт

Щоб завершити розгляд основних характерних рис букмекерської контори Фаворит Спорт виділимо головні сильні сторони цього майданчика:

  • Значення коефіцієнтів вище за середній рівень.

  • Зручний майданчик для ставок на спорт зі смартфона.

  • Є вітальне бонусне заохочення.

  • Непоганий розпис та великий вибір подій для укладання парі на спорт.

Перебуваючи на ринку спортивних ставок вже понад 20 років Фаворит Спорт продовжує збільшувати власну аудиторію, пропонуючи клієнтам послуги високої якості.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті