Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
13:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре состоялась «Студенческая весна»

|«« «« »» »»|

Ежегодный конкурс студенческих талантов в условиях Большой войны приобрел другое значение и направленность.

«Студенческая весна-2023» в этом году была проведена как волонтерское контрнаступление, в котором все вузы Днепра объединились ради помощи Вооруженным силам Украины.

На празднике было, как всегда, много ярких и запоминающихся номеров студенческих талантов. Но все их объединяла любовь к Украине и вера в победу нашей страны над врагом!

Кроме собственно конкурсных номеров, каждый вуз рассказал и показал, как за год Большой войны его студенты помогают нашим военным и переселенцам.

Подробней о конкурсе и его номинациях рассказали в Приднепровской академии строительства и архитектуры, которая тоже была участником этого праздника:

«У міському Палаці дітей та юнацтва відбулася «Студентська весна – 2023».

Щорічний міський конкурс «Студентська весна" в умовах війни набув нового, важливого для країни та кожного її громадянина, високого змісту. Захід було проведено, як волонтерський творчий контрнаступ, у якому всі вищі навчальні заклади Дніпра об’єднаналися ЗАДЛЯ ДОПОМОГИ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ.

За умовами Конкурсу, розробленими Департаментом молодіжної політики міської ради Дніпра, всі учасники дотримались основних цілей цього конкурсу, таких як:

розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед молоді та студентів;

підвищення художнього рівня студентського мистецтва;

пропаганда досягнень студентського мистецтва;

показ кращих концертних програм, вистав, виставок.

Цьогоріч до цих важливих цілей додалась популяризація волонтерського руху серед студентства.

Розв’язана рашистами повномасштабна війна проти України зробила, як ніколи, актуальним основне завдання конкурсу НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ.

Концертна програма показала надзвичайно потужну патріотичну позицію студентської молоді, силу волонтерського руху молоді Дніпра, залученість молоді до різноманітніших форм волонтерської діяльності.

Конкретна мета проведення концерту - ПРИДБАННЯ АВТІВКИ ДЛЯ ЗСУ на кошти призового фонду слугувала підняттю морального, бойового духу усіх запрошених на захід гостей, серед яких були і військові ЗСУ.

Цьогорічний захід було проведено у форматі єдиної концертної програми, побудованої з творчих блоків від кожного з вишів.

Студентська молодь Дніпра досягла своєї мети: АВТОМОБІЛЬ БУДЕ ПРИДБАНО І ВІДПРАВЛЕНО ЗСУ! А волонтерський творчий контрнаступ буде продовжуватись до повної Перемоги України!».

Фото – ПГАСА и Днепровский университет внутренних дел.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Семергеев Андрей Николаевич  (21.06.23 14:29): ЕРУНДА. Да и учитца не обязательно.
Я вот один курс типа побыл и теперь везде пешу шо у меня высшее образование.
Спортзал зато свой, бизнес.
Не учитца надо а денежки ковать пока есть возможность)
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте