Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Напали на чоловіка та заволоділи його автомобілем: поліцейські Дніпра затримали викрадачів

Напали на чоловіка та заволоділи його автомобілем: поліцейські Дніпра затримали викрадачів

Правоохоронці розшукали транспортний засіб та повернули його власнику.

15 червня близько 11.50 до поліції надійшло повідомлення від містянина про незаконне заволодіння його транспортного засобу. Потерпілий повідомив, що до нього підійшли троє чоловіків та погрожуючи фізичною розправою, заволоділи автомобілем «Deo Lanos».

Працівники відділення поліції N° 2 Дніпровського районного управління поліції встановили маршрут автовикрадачів та затримали їх. Ними виявилися троє місцевих мешканців 28, 38 та 39 років. Правоохоронці затримали чоловіків в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

16 червня слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Триває слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Э  (17.06.23 14:34): Нужно ввести разрешение на отстрел этих лодырей во время военного положения,а то они не работают,а заниматься правонарушениеми и подвергают опасности мирных жителей,и воевать их не отправляют,также как и депутатов. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті