Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зруйновані школи Дніпропетровщини відбудують енергоефективними та зеленими

Зруйновані школи Дніпропетровщини відбудують енергоефективними та зеленими

Архітектори Дніпра та області взяли участь у Всеукраїнській конференції «RESET: ВІДБУДУЄМО ШКОЛІ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИМИ ТА ЗЕЛЕНИМИ!».

За часи Великої війни рашистами було знищено або серйозно пошкоджено сотні шкіл в Україні. У цьому сумному списку – і 129 шкіл Дніпропетровщини, про що писав Міський сайт.

Їхнє відновлення – одне з першочергових завдань після нашої Перемоги.

Ця конференція стала місцем зустрічі головних архітекторів, представників містобудування та архітектури громад, міжнародних організацій, експертів, представників освіти та бізнесу, нарешті всіх небайдужих до відновлення закладів загальної середньої освіти України на засадах енергоефективності та енергонезалежності.

Як повідомляють організатори, вона зблизила представників влади, територіальних громад, бізнесу та міжнародних структур і дала потужний імпульс та конструктивні ідеї для відновлення навчальних закладів та країни загалом.

Основними завданнями форми архітекторів та фахівців стали:

«Відновлення та термомодернізація країни потребують комплексного підходу, а зелена енергетика та енергоефективність стають основою для сталого майбутнього.

Головна мета конференції - відбудова та термомодернізація закладів загальної середньої освіти України на принципах «Build Back Better».

Учасниками заходу стали авторитетні спікери, які поділились знаннями, думками та досвідом щодо відновлення та модернізації соціальної інфраструктури країни».

У рамках конференції відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського архітектурного конкурсу RESET 2022: енергоефективних, зелених шкіл.

У конференції взяли участь й архітектори нашої області.

Докладніше про цей форум архітекторів та фахівців можна прочитати тут.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті