Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянам розповіли про новації електронного кабінету платника податків

Дніпрянам розповіли про новації електронного кабінету платника податків

На сьогодні в Електронному кабінеті користувачам пропонується 130 сервісів, які постійно оновлюються та удосконалюються із урахуванням змін законодавства.

Про це Відкритому розповіла заступниця начальника управління податкових сервісів ГУ Державної податкової служби у Дніпропетровській області Любов Косенко.

“Основними перевагами Електронного кабінету (ЕК) є те, що він безкоштовний, працює цілодобово в режимі онлайн на персональному комп’ютері або смарт-пристрої та не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення. Наразі через ЕК платники можуть: подавати звітність; заяви та запити для отримання інформації; здійснювати реєстрацію податкових, акцизних накладних та розрахунків коригування до них; отримати інформацію з реєстрів операцій та транзакцій в системі Електронного адміністрування ПДВ та інше.

Крім того, звертаю увагу, що саме через Електронний кабінет ДПС здійснює інформування суб’єктів господарювання – юридичних осіб про наявність у них ризиків несплати податків. Інформація про такі ризики використовується при формуванні плану-графіка проведення документальних планових перевірок”, – наголошує Любов Косенко.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua або через вебпортал ДПС. Користуватись сервісами відкритої частини можна без ідентифікації особи.

Доступ до особистого кабінету надається з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП). У Дніпропетровській області можна отримати його безкоштовно у чотирьох пунктах.

У м. Дніпро: просп. Слобожанський, 95-а (Придніпровська ДПІ), просп. Богдана Хмельницького, 25 (Шевченківська ДПІ).

У м. Кривий Ріг: просп. Героїв-підпільників, 42 (Криворізька північна ДПІ), вул. Пушкіна, 4-а (Криворізька південна ДПІ).

З питань користування Електронним кабінетом платники також можуть звернутись до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 або за посиланням.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті