Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
12:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до жорстокого вбивства жінки

 Поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до жорстокого вбивства жінки

Нападники завдали потерпілій декілька ударів по голові та одне ножове поранення, а щоб приховати сліди злочину, підпалили будинок.

10 травня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на території Криворізького району. Після ліквідації вогню у домі було виявлене тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що 9 травня у власниці будинку виник конфлікт з двома чоловіками віком 19 та 43-х років. Вони напали на жінку, завдали їй численні травми та ножове поранення. Потім заволоділи майном 65-річної потерпілої та втекли з місця злочину. Наступного дня нападники повернулися та підпалили кімнату.

Зловмисників затримали. З місця події вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж та фрагменти табурета.

11 травня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6, п. 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів та з метою приховати злочин) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ряяя  (12.05.23 12:50): Русский мир? Нет, отечественные производители Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті