Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вулицю Янтарну позбавлять заторів

Вулицю Янтарну позбавлять заторів

В Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра триває ремонт доріг та розвиток зон відпочинку.

Вулиця Янтарна – одна із головних транспортних артерій цього району. Але на ній у годину пік часто створюються затори транспорту.

Причина цього – поганий стан дорожнього покриття прилеглих вулиць Луговської та Яхненківської. Саме на них накопичується транспорт, що блокує та нормальний проїзд Янтарною.

Як повідомляє депутат Дніпровської міськради Руслан Вишневецький, незабаром із цією проблемою буде покінчено. Ремонт вулиць Яхненківської та Луговської триває повним ходом. Це призведе до нормалізації трафіку та ліквідації заторів на Янтарній.

А його колега-депутат Олексій Безуглий порадував добрими новинами щодо зон дитячого відпочинку.

Відразу на двох локаціях, вулицями Передової та Донецького шосе, 15, реконструйовано дитячі майданчики. На них встановили нове гумове покриття, яке зробить ігри дітей безпечними. Також на майданчиках встановили нові бордюри та тротуарну плитку та перевірили надійність усіх ігрових атракціонів.

Фото Олексія Безуглого та Романа Вишневецького.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (11.05.23 13:49): С бандой Стампа покончено! (с) Відповісти | З цитатою
)  (11.05.23 10:25): Интересно, а они задумываются, что город населен не только детьми? Думаю, проверка может показать, что фирмой, устанавливающей детские площадки владеет кто то связанный с ними. Чем иначе объяснить такое? Вокруг нашего дома 3 (три)детские площадки, возле соседнего две, дальше тоже две. Строительствгтих продолжается.Алкаши, конечно, рады. Житеши тоже, особенно с приходом тепла и ночью, когда там песни и гогот. Но дайте и людям как то жить. Снесите хотя бы половину этих свинарников Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті