Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обережно – жінки”: що можна побачити у Дніпровському телетеатрі

Обережно – жінки”: що можна побачити у Дніпровському телетеатрі

Міський комунальний заклад культури “Дніпровський міський телевізійний театр” працює вже 20-й рік. Серед відвідувачів: як юні дніпряни, так і літні люди. Зокрема, є й ті, які не пропускають жодної вистави.

Про це Відкритому розповіли директор, художній керівник МКЗК “Дніпровський міський телевізійний театр” Олексій Дорофєєв та помічниця режисера МКЗК “Дніпровський міський телевізійний театр” Ольга Тихоненко.

Телетеатр засновувався як звичайна «домашня» відеостудія, поступово розвиваючись у заклад із сучасною виробничою базою та власним залом для глядачів. Він розрахований на сімдесят місць, обладнан сценою, екраном, звуком і сценічним освітленням. Є гримерки, гардероб, санвузол і просторий вестибюль.

“Приємно, що у нас є постійні глядачі, які діляться пережитими емоціями після вистави. Щоразу для них це нове переживання. Можу сказати, що набагато більше стало приходити молоді. Нажаль, багато наших акторів виїхало під час війни. Тож запрошуємо їх і з інших театрів. Ми на місці не стоїмо. Реалізуємо різні проєкти, в тому числі й для дітей, спільно з театром ляльок. Це як розважальні, так і навчальні. Усі можуть долучитись у вихідні дні та з користю провести свій час” – ділиться Олексій Дорофєєв.

У святкові дні та до визначних дат нашого міста Телетеатр організовує безкоштовні покази фільмів, та інші заходи.

“З початком повномасштабного вторгнення, наш глядацький зал довелось переобладнати під місця для перебування внутрішньо переміщених осіб. Ми їх прийняли з усією душею, та створили всі необхідні умови для тимчасового перебування. Два місяці всі були як одна родина. Тож, не вагаючись прийняли рішення грати для них вистави. Таким чином, відволікали від негативу, болю, який їх переповнював” – розповідає Ольга Тихоненко.

Цими вихідними у вечірньому сеансі Дніпровського телетеатру відбудуться комедійні вистави “Обережно – жінки!” та “Кава для Піфії”. Для юних глядачів вдень пройде дитяча вистава “Цуценя, яке шукало повагу” – це спільний поєкт Лялькового театру та Телетеатру для дітей.

До речі, “Обережно – жінки!” – це французька комедія за мотивами твору Андрія Курейчика. Художник Серж має дуже велике серце і одразу трьох жінок: студентка Лулу, барменша Жаклін та аристократка Марісабель. Тому головне мета чоловіка – зробити так, щоб обранки не дізналися одна про одну.

Квитки ще є у продажу. Вся інформація та афіші публікуються на офіційному сайті телетеатру та його сторінках у соцмережах.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Елена  (19.04.23 08:38): Театру 20 лет, а я о нем впервые слышу. Где находится, адрес сайта не известен. Никакой информации. Будут еще 20 лет в неизвестности сидеть. Или это театр для избранных? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті