Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ліквідовують аварійні акації

У Дніпрі ліквідовують аварійні акації

У Дніпрі на вулиці Полігонній КП «Міськзеленбуд» ліквідовує три аварійні акації. Заявки з проханням прибрати аварійне дерево до комунальників надійшли від мешканців будинку, що знаходиться поряд. З'ясувалося, що дерева прогнили зсередини і могли впасти просто на будівлі.

Як саме відбувалася ліквідація – дивіться у відео «Дніпра Оперативного»:

У п’ятницю, 14 квітня, у Дніпрі за адресами Полігонна, 22 та Полігонна, 25 КП «Міськзеленбуд» ліквідовує цілих три аварійні акації. Робота почалася із самого ранку. Заявки на видалення дерев до комунальників надійшли від мешканців будинків, що знаходяться поряд.

“Реагує департамент, тобто мешканці звертаються до департаменту за аварійні дерева, потім досліджують дерева, готують документи і ці документи передають до комунального підприємства. Ми будемо видаляти дерева, потім після себе будемо прибирати, задіяна автовишка, задіяний маніпулятор, за допомогою якого ми потім будемо прибирати територію”, - розповіла Катерина Редька, начальниця дільниці Правобережний-1 КП "Міськзеленбуд".

Так, дві акації схилилися просто над вікнами верхніх поверхів житлового будинку. Третя ж прогнила біля самого коріння, тому ризик падіння рослини був дуже великий. До масштабних робіт було залучено 10 комунальників.

Щодня комунальники Дніпра видаляють щонайменше 3 аварійні дерева за різними адресами. КП «Міськзеленбуд» намагається швидко реагувати на заявки городян та прибирати небезпечні рослини якнайшвидше.



Gorod.dp.ua на Facebook.


смотрим видео  (14.04.23 16:56): на 0:35 показывают дерево, которое склонилось и при ветре может раскачиванием просто побить окна и пообрывать балконы. Надо удалять? - очевидно, что надо. Причем, склониться дерево не может просто так - речь о том, что проблема с корневой системой

на 0:40 показывают дерево, где выгнил ствол на высоту до двух метров и сформировалась расщелина. Надо удалять? - надо

Но боты и просто неумные люди рассказывают, что удаляют то, что удалять не нужно было. Ведь враньё очевидное. Но им-то что? - им не привыкать врать

Коммунальщикам респект за то, что реагируют на обращения сознательных и нормальных граждан
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (14.04.23 16:43): Есть много очень высоких тополей, которые при падении могут повредить дома. Например тополь возле дома номер 8 улица Прогрессивная , со стороны пятиэтажек. Відповісти | З цитатою
да  (14.04.23 16:41): срез стволов показывает что деревья были молодыми и крепкими!
Вот вам и КУ!
Відповісти | З цитатою
Карррр  (14.04.23 16:39): ну да!
Ну да!
Дрова из акации всегда были в цене!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті