Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
19:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Троє підлітків здійснили спроби самогубства

Троє підлітків здійснили спроби самогубства

Через кохання, бо не хотіла їхати і через конфлікт із братом.

Через нерозділене кохання вистрілив собі у скроню

Вночі 9 квітня у селі Лошкарівка Дніпропетровської області почули постріл. Виявилося, що 15-річний підліток вистрілив собі у скроню через нерозділене кохання. Пневматичний пістолет замовив через інтернет на сайті OLX. Наразі постраждалий перебуває на амбулаторному лікуванні.

За попередньою інформацією, хлопець посварився зі своєю дівчиною, після чого вона вирішила розірвати стосунки. Пізніше юнак прийшов у її будинок уночі, щоб помиритися з коханою, але дівчина відмовила. Тоді десятикласник не придумав нічого кращого, ніж вистрілити собі у скроню з пневматичної зброї. Після пострілу він упав на землю. Поруч проходила небайдужа людина, яка привела його до тями.

Попередньо встановлено, що підліток стріляв із пістолета, який замовив в інтернеті на сайті OLX. Наразі юнак перебуває на амбулаторному лікуванні з діагнозом садна в районі правої скроні.

Наковталася пігулок, бо не хотіла їхати за кордон

10 квітня у селі Грушівка Криворізького району 13-річна дівчинка намагалася вчинити самогубство. Вона випила 23 таблетки 6 різних препаратів. Її доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. За попередніми даними, причиною такого вчинку стало те, що школярка не хотіла їхати за кордон із матір'ю.

Ударив матір ножем і вистрибнув з 6-го поверху, бо не хотів жити з братом в одній кімнаті

11 квітня у Кривому Розі 14-річний хлопчик посварився зі своїм зведеним братом. За попередніми даними, він не хотів жити з ним у одній кімнаті. У ході конфлікту підліток взяв ніж та вдарив їм свою 42-річну матір. Після цього він вистрибнув із вікна 6-го поверху.

Попередньо у школяра діагностували закритий перелом лівого плеча, тупу травму живота, перелом кісток тазу, різану рану лівого стегна. Його та матір доправили до лікарні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 ККУ (навмисне тяжке тілесне ушкодження).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті