Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
19:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янське водосховище заселили півкілограмових коропів, амурів та товстолобиків, а у ставок у Кам'янському — червоних карасів з ікрою

У Кам'янське водосховище заселили півкілограмових коропів, амурів та товстолобиків, а у ставок у Кам'янському — червоних карасів з ікрою

30 березня 2023 року в акваторію Кам'янського водосховища заселили 184 кг коропа, білого амура, товстолобика.

Усього приблизно 370 екземплярів риби. Вага однієї риби складала 400-500 грамів. Зарибок випущено у водойму біля с. Шульгівка у Дніпровському районі Дніпропетровщини. Об этом сообщил Днепровский рыбохранный патруль.

Зариблення здійснювалося за рахунок коштів "Вільногірського гірничо-металургійного комбінату", який веде роботи за проектом "Реконструкція водозабірних споруд насосної станції на річці Дніпро".

Проводячи компенсаційні зариблення компанії відшкодовують збитки, заподіяні рибному господарству внаслідок своєї діяльності. Заход провели під наглядом комісії Держрибагентства.

Ще про одне цікаве зариблення розповів кам'янчанин Владислав Савченко. 8 квітня місцеві жителі запустили у ставок у м/р БАМ першу партію червоного карася з ікрою:

"Бамівська водойма. Сьогодні місцевими жителями була запущена перша партія Червоного карася з ікрою. Зариблення триватиме) Величезне прохання до всіх рибалок, якщо зловили такого карася, відразу відпускати. Дякую всім велике".

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо у місцях їхнього вселення. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання або збуту водних біоресурсів, просимо невідкладно повідомляти «гарячу лінію» відомства: (096) 400-02-50.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Толстов Вадим  (11.04.23 12:40): Молодцы рыбы должно быть много и разной большое дело зарыбление Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті