Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кабмін ухвалив рішення про автоматизований контроль викидів забруднюючих речовин

Кабмін ухвалив рішення про автоматизований контроль викидів забруднюючих речовин

Кабінет міністрів України затвердив порядок запровадження обовʼязкових автоматизованих систем контролю викидів забруднюючих речовин.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

«Затверджено на виконання частини другої статті 32 ЗУ «Про охорону атмосферного повітря» Порядок запровадження обовʼязкових автоматизованих систем контролю викидів забруднюючих речовин», - написав Мельничук.

За його словами, встановлено єдиний механізм запровадження обовʼязкових автоматизованих систем контролю викидів забруднюючих речовин та здійснення автоматизованих інструментально-лабораторних вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин від організованих стаціонарних джерел викидів.

«Передбачено, що збір, обробка та аналіз переданих даних від автоматизованих систем контролю викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря буде здійснюватись до Міндовкілля за допомогою програмно-технічних засобів, зокрема за допомогою Єдиної екологічної платформи «ЕкоСистема», - розповів Мельничук.

Gorod.dp.ua на Facebook.


угу  (28.03.23 21:55): только вы забыли сказать, что тот же Кабмин 25 января 2023 года упростил получение разрешения на выбросы. Так что по-сути - очередной пиар: сначала дали возможность не платить штрафы за выбросы, а потом решили их автоматизированно считать. И, давайте подумаем, - кто будет наваривать на оборудовании подсчета, на его сертификации и т.п. А простым людям что с этой очередной схемы? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті