Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
03:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школярі можуть користуватися MyBook, завантаживши його застосунок

|«« «« »» »»|

Онлайн-платформа із підручниками MyBook, окрім веб-версії, відтепер доступна на просторах Google Play та App Store. Завантажити її можна цілком безкоштовно.

«Застосунок доступний для систем Android та іOS. Коли учні повернуться до очного навчання у школи, то вони можуть використовувати смартфони, планшети із додатком MyВook. Зараз на платформу вже завантажили понад 2 тис. підручників, які використовують школи за відповідними освітніми програмами. Нагадую, що вже додали освітній матеріал для музичних шкіл. Працюємо зараз над тим, аби зробити нотатник, щоб діти могли писати та робити короткі конспекти в особистому кабінеті», — розказав директор комунального підприємства «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трапезніков.

Він також додав:

«Не плануємо на цьому зупинятися, а продовжуватимемо удосконалювати цю платформу, як у застосунку, так і на порталі, враховуючи побажання учнів, батьків. Це дуже зручно, коли усі книжки завантажені в одну систему. Платформа є цілком безкоштовною. А ще поставлена задача усім закладам освіти міста створити онлайн-бібліотеки на цій платформі. Дитина в особистому кабінеті буде бачити, за якими підручниками навчається її школа».

Завантажити застосунок MyBook для Android, для iOS

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті