Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У парках Дніпра наводять лад

У парках Дніпра наводять лад

Після зими обрізають гілки, вигрібають листя та прибирають територію від сміття.

У парках і скверах Дніпра триває велика підготовка до весняно-літнього сезону в рамках загальноміської акції #ЧистийДніпро: обрізають зелені насадження, прочісують газони та вигрібають опале листя тощо.

У сквері Янгеля обрізають кущі вейгели методом бонсай, аби сформувати їх для привабливого вигляду та рясного цвітіння.

«Усе це ми робимо за допомогою кількох інструментів: кущоріз, садові ножиці, ножиці-гілкорізи. За сьогодні плануємо всі роботи завершити», – зазначив представник дільниці № 1 КП «Міська інфраструктура» Юрій Пивовар.
У сквері Прибережний також приводять зелені насадження до ладу. Крім цього, працівники вигрібають опале листя під рослинами та наводять красу на газонах.

«Такі роботи тривають у всіх парках та скверах Дніпра, які підпорядковані нашому комунальному підприємству. Роботи ми розпочали як тільки нам дозволила погода, це бажано не менше +5 градусів, адже тут важливо встигнути привести до ладу всі рослини, поки не почалось буйне цвітіння. Бо якщо вже робити формувальне обрізування дерев під час їх сокоруху, то можна нашкодити рослині», – зазначила начальниця відділу благоустрою та утримання зелених зон КП «Міська інфраструктура» ДМР Любов Чадіна.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті