Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі навели лад у парку Дружби

У Дніпрі навели лад у парку Дружби

У рамках загальноміської акції «Чистий Дніпро» екоактивісти та місцеві жителі прибирали сміття у парку Дружби.

Цей парк розташований на околиці нашого міста за Слобожанським проспектом. Це – найбільший за площею парк Дніпра.

Його площа – понад 100 гектарів! Тому його прибирання та підтримання у чистоті – ще та проблема…

Минулими вихідними велике прибирання парку Дружби організували екоактивісти та місцеві жителі.

Про це повідомили у Департаменті парків та рекреації Дніпровської міськради:

«Чистий Дніпро - починається з тебе!

В цю неділю дніпряни долучились до загальноміської акції «Чистий Дніпро». Місцеві мешканці, які живуть неподалік від парку Дружби зібрались, аби зробити свій внесок в суспільну корисну справу та прибрати сміття після осінньо-зимового сезону.

Слід зазначити, що парк Дружби є найбільшим парком нашого міста, його загальна площа сягає майже 100 гектар.

Місцевий еко-активіст Владіслав розповів, що парк користується величезною популярністю серед місцевих мешканців. Сам він регулярно займається тут бігом, тож не міг пройти осторонь весняного прибирання в улюбленій зеленій зоні. Загалом в прибиранні приймали участь близько 10 осіб, за декілька годин було зібрано та вивезено на сміттєзвалище приблизно 20 величезних мішків зі сміттям.

Це вже другий «суботник», який еко-свідомі дніпряни організовують в цьому місці. Вони закликають всіх небайдужих жителів громади приєднатись до них наступного разу. Але найголовніший месседж - не смітити, любити і берегти природу, підтримувати та популяризувати екологічний спосіб життя. Спільні зусилля дозволять створити у рідному місті сприятливе для життя і відпочинку довкілля, чистоту і охайність, хороший імідж Дніпра та його мешканців».

Фото Департаменту парків та рекреації.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (21.03.23 09:45): Парки, библиотеки, музыкальные школы, театры это места культурного отдыха горожан. Очень грустно, что сейчас в управление этими структурами ставят руководителей, которые запрещают проведение различных выстовок, концертов, поэтических вечеров. Когда приходит руководитель и сокращает медицинский персонал , то закрываются даже большие больницы. Если приходит руководитель библиотеки и запрещает проводить концерты, выставки, поэтические вечера, которые проводятся на украинском языке , то могут закрыть библиотеку. Вместо центральной библиотеки сейчас магазин. А в парке планируют построить стрептиз клуб. Грустно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті