Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальні провадження скеровані до суду: за незаконне переправлення чоловіків за кордон до відповідальності притягнуто двох чоловіків

Кримінальні провадження скеровані до суду: за незаконне переправлення чоловіків за кордон до відповідальності притягнуто двох чоловіків

У лютому поліцейські завершили досудове розслідування за двома фактами злочинів. Обом підозрюваним було висунуто обвинувачення, обвинувальні акти направлені в суд.

Поліцейські міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області зібрали докази про причетність 36-річного жителя Кривого Рогу та 49-річного мешканця Дніпра до незаконних схем перетину українського кордону для військовозобов’язаних осіб.

Організатори нелегальних схем сприяли чоловікам призовного віку в ухиленні від мобілізації. Вони займалися виготовленням підроблених довідок військово-лікарської комісії та тимчасових посвідчень військовозобов’язаного. За ними чоловіків призовного віку визнавали непридатним до військової служби та виключали з військового обліку. З цими документами вони мали можливість перетнути кордон України.

Обидва чоловіки були затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).


Gorod.dp.ua на Facebook.


Хмбл  (18.03.23 13:38): Кто-то воюет и жертвует свои жизни во имя Защиты Родины!
А кто-то давно уже сбежал под любым предлогом за бугор!
Догадайтесь кто защищает Украину а кто то под любым предлогом типа студент или волонтер или прочая родня олигархов и чинуш с баблом которые через посредников от кого сами знаете сбежали за бугор!
Они сбежали аза них и за их бабло пусть другие воюют!
Власть наверное не знает кто в основном сбежал под любым предлогом с Украины чтобы не защищать Украину!
Ну бл кто то же должен поставить на местто зажравшуюся былятину от бабла!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті