Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
04:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Новомосковщині браконьєри вирубали ліс на 2 млн гривень

На Новомосковщині браконьєри вирубали ліс  на 2 млн  гривень

Група з п'яти осіб займалася незаконною рубкою та збутом деревини на території Новомосковського району. Поліцейські припинили діяльність лісорубів-браконьєрів.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 48-річний лідер групи запропонував місцевим мешканцям від 30 до 48 років організувати незаконне вирубування лісових насаджень на території Новомосковського району.

14 березня правоохоронці за підтримки спецпризначенців провели 16 обшуків у квартирах, автомобілях та на складах зберігання деревини. Під час обшуків вилучили службову документацію, чернові записи, гроші, мобільні телефони та автівки, а також пістолети, рушниці та карабін. Крім цього було вилучено бензопили та спиляну деревину, яку злочинці не встигли реалізувати.

За цим фактом у поліції порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 28. ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України, тобто незаконне рубання або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу у складі організованої групи.

14 березня трьох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усім п'ятьом фігурантам повідомили про підозру по шести епізодах злочину із загальним збитком 1 млн 879 тисяч гривень. Вирішується питання про обрання ним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За такі дії винним загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, минулого тижня браконьєри зрубали дерев на 10 млн гривень.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті