Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
14:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нікопольській поліції передали дитячі бронежилети

Нікопольській поліції передали дитячі бронежилети

Дитячі бронежилети та каски призначені для евакуації дітей з регіонів, що обстрілюються.

Ювенальні поліцейські проводять уроки з дітьми, щоб навчити їх швидко одягати бронежилети та каски у разі необхідності. Ці навички стануть їм у нагоді у випадку евакуації, адже вже понад семи місяців Нікопольський район перебуває під щоденними обстрілами армії рф.

23 лютого ювенальні поліцейські Нікополя приїхали до дитячого будинку сімейного типу, щоб навчити дітей одягати захисні бронежилети і каски. Поліцейських зустріли десять діток віком від 4 до 16 років та їхні батьки-вихователі. Малечі розповіли про бронежилети та захисні каски, які за комплектацією схожі на військові, але мають яскравий колір, кишеню, куди можна сховати контакти батьків та важать менше 2-х кілограмів. Діти з задоволенням приміряли амуніцію та фотографувалися із поліцейськими.

Комплекти для евакуації дітей надала волонтерська організація "Львівський оборонний кластер". Тепер нікопольські поліцейські матимуть змогу евакуювати з-під обстрілів одночасно 20 дітей.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті