Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Що з цінами на криптовалюти в середині лютого

Що з цінами на криптовалюти в середині лютого

Криптовалютні ринки торгувалися в п'ятницю, 17.02, у червоному кольорі, втративши понад 3% за 24 години. Біткоїн (BTC) впав на 4,1% до $23 695, тоді як Ethereum (ETH) перебував трохи вище рівня $1 650. Обсяг торгів BTC у період 15-17 лютого становив близько $38,98 млрд, збільшившись на 6,82%.

Щоб купити валюту та уникнути шахраїв слід користуватись лише перевіренними пунктами обміну таким як Eezy.cash. Це один з надійних криптообмінників, яким користуються як закордоном, так і в Україні.

Після короткочасного досягнення шестимісячного максимуму в 25 000 доларів США в четвер ціна біткоїна впала до 23 800 доларів США через несподіване зростання індексу цін виробників (PPI). Незважаючи на це падіння, BTC все одно виріс на 73% порівняно з найнижчою точкою місяць тому. Новини про індекс цін виробників могли змусити інвесторів побоюватися інфляції та монетарної політики.

Інші провідні криптовалютні токени також торгувалися зі зниженням у п'ятницю. BNB, XRP, Cardano і Dogecoin також торгувалися зі зниженням. Капітал світового криптовалютного ринку торгувався нижче за близько $1,08 трлн, впавши на 3,13%. Разом із DOGE за останній місяць SHIB продовжує демонструвати дуже комфортний приріст у розмірі близько 24%, що також набагато краще, ніж у DOGE, оскільки оригінальна монета-мем за цей період додала всього 6%.

Загальний обсяг DeFi наразі становить $7,93 млрд, 9,84% від загального обсягу криптовалютного ринку за 24 години. Обсяг усіх стейблкоїнів зараз становить $74,32 млрд, що становить 92,22% від загального 24-годинного обсягу крипторинку.

Якщо ви шукаєте гідний та перевірений пункт обміну в Україні, рекомендуємо послуги Eezy.cash, вище згаданого криптообмінника Дніпра, Києва, Вінниці та інших міст.

Ринкова вартість біткоїна, найбільшої у світі криптовалюти, становила близько 457 млрд доларів, домінуюче становище – близько 42,24%, що на 0,42% менше за день, за даними CoinMarketCap.

На думку аналітиків, крипторинок переходить у більш зрілу фазу, коли інвестори утримують свої позиції і додають свіжі активи у свої портфелі з кожним падінням. Друга половина 2023 року виглядає багатообіцяючою для BTC, оскільки все йде до скорочення біткоїна вдвічі, що має відбутися в травні 2024 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті