Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пасажири впізнають на вулиці: історія кондукторки, яка 5 днів на тиждень дарує людям радість

Пасажири впізнають на вулиці: історія кондукторки, яка 5 днів на тиждень дарує людям радість

19 років поспіль вона зустрічає кожного пасажира на тролейбусних маршрутках міста. Світлана Василівна працює кондуктором. Її робота емоційна, не проста, але цікава. А ось день розпочинається вдосвіта.

«Прокидаюсь я в 3.30. Треба встати, привести себе до ладу, зібратися і прийти в тролейбусне депо, отримати квитки і чекати на випуск тролейбуса, – розповідає кондукторка Світлана Копітон. – Робота відповідальна. Наприклад, в мене був такий випадок, по 10 маршруту ми їздили. Заходять пасажири в тролейбуси і одна бабулечка мені говорить: «Кондуктор, ми вас так чекали!». На вулиці мороз, сльота, сніг. І люди виходять, встають рано, ідуть на зупинку, чекають нас, чекають наш тролейбус…це було так якось, знаєте, аж пробрало».

О п’ятій ранку, а на деяких маршрутах і раніше, перші тролейбуси виїжджають, аби зустріти перших пасажирів. Пані Світлана наголошує, що в їх роботі спізнення неможливі, адже на них розраховують усі ті, хто поспішає на навчання, на роботу, в лікарню чи просто в гості до родичів. І працює вона п’ять днів на тиждень, зустрічаючи схід сонця на роботі!

Деталі в сюжеті “Наше місто”:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (10.02.23 12:58): Як добре, коли позитвну інформацію пишуть. Це в наш час дуже добре. А то негатив аж зашкалює. Побільше би таких розповідей.
В мене є вже ряд знайомих, які від постійного перегляду телемарафону і статей про війну і її наслідки в інтернеті, мають панічні атаки, дехто навіть з дому в магазин без заспокійливих таблеток вже не може вийти. Добре, коли дехто усвідомлює і звертається потім до психолога чи психіатра. А деякі потихеньку просто з розуму сходять і ні на які умовляння не згодні. А як це діє на маленьких дітей - окрема розмова. Такщо позитиву зараз дуже не хватає.
Відповісти | З цитатою
Замир  (09.02.23 14:24): Умничка! Пусть и дальше несет радость людям! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті