Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині викрито схему розкрадання продуктів для ЗСУ

На Дніпропетровщині викрито схему розкрадання продуктів для ЗСУ

У документах підприємці вказували одну кількість продуктів, а у військові частини надсилали зовсім інші обсяги. Залишок продукції вони перепродували через мережу посередників.

На Дніпропетровщині ДБР блокувало схему розкрадання продуктів, призначених для військових. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Одне з приватних підприємств займалося постачанням продуктів до більш ніж 45 військових частин. Тільки за півроку війни у 2022 році воно отримало військових підрядів більш ніж на 2 млрд гривень. У документах підприємці вказували одну кількість продуктів, а у військові частини надсилали зовсім інші обсяги. Залишок продукції вони перепродували через мережу посередників", - йдеться у повідомленні.

Співробітники ДБР провели майже 70 обшуків.

"В результаті, вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції, вагою понад 7 тонн, яка вже була готова до перепродажу, а також майже 4 млн гривень у різній валюті, ймовірно отриманих злочинним шляхом. Вилучені продукти будуть передані військовим. Також з метою відшкодування збитків вилучено десятки автомобілів, на яких перевозили крадені продукти, а також чорнову документацію, що підтверджує протиправну діяльність", - повідомляють у ДБР.

Одному із представників фірми повідомлено про підозру у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті