Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
17:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До однієї з лікарень Дніпра звернулось 18 людей: в якому стані постраждалі внаслідок ракетного удару

До однієї з лікарень Дніпра звернулось 18 людей: в якому стані постраждалі внаслідок ракетного удару

В одній з лікарень розповіли про стан постраждалих внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі.

Лікар розповіла про стан дитини, яка гуляла біля будинку з бабусею і отримала серйозні поранення. Також дорослі, яких доставили до лікарні перебувають у стані від стабільної до середньої важкості. Спеціалісти відмічають, що в основному постраждалі мають осколкові поранення обличчя, шиї та кінцівок.

Найбільше в цьому медичному закладі потребує допомоги 9-річна дівчинка, яка має обширні травми по всьому тілу.

«До нашої клініки звернулося 18 осіб, з них 12 дітей, 6 дорослі. Госпіталізовано з них 7 дітей, 1 дорослий. Всі стабільні. Постраждалих більше легкої і середньої важкості. До відділення потрапила дівчинка 9 років з важкими ушкодженнями, сполученою мінно-вибуховою травмою, струсом головного мозку, переломом двох стегон та осколковим пораненням правої гомілки. Стан при надходженні був дуже важкий за рахунок шоку, крововтрати і больового синдрому. Дівчинці надали допомогу на приймальному відділенні, а потім її транспортували до нашого відділення (інтенсивної терапії – ред), де продовжені протишокові заходи. За дві години дитина прооперована. Накладені апарати зовнішньої фіксації стегон. Зараз стан дитини стабільно важкий. Шок регресував, вона у свідомості, спілкується, больовий синдром не виражений. Гемодинамічно-респіраторно дитина стабільна, але буде довгих період відновлення, реабілітації. Батьки разом з дитиною», – повідомила в.о. завідувача відділення інтенсивної терапії Ольга.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті