Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
13:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аналіз ціни токена Bitcoin Standard Hashrate Token

Аналіз ціни токена Bitcoin Standard Hashrate Token

Перед тим, як перейти до аналізу вартості BTCST, пояснимо що це за токен. Bitcoin Standard Hashrate Token - це умовний "міст" між активами Bitcoin hashrate і світом децентралізованих фінансів (DeFi). BTCST створює ефективний ринок серед майнерів Біткоїна і тих, хто зацікавлений у тому, щоб стати такими. Торгуючи BTCST, учасники ринку можуть вільно входити і виходити з експозиції майнінгу біткоїна в будь-якому розмірі, в будь-який час і з низькими витратами (навіть через криптообмінник в Одесі).

Тепер до аналізу. За останніми зібраними даними, поточна ціна Bitcoin Standard Hashrate Token становить $0,72, а BTCST наразі посідає 728 місце у всій криптоекосистемі. Тиражна пропозиція Bitcoin Standard Hashrate Token становить 12 201 402 BTCST, а ринкова вартість - $8 761 916,72. За останні тижні криптовалюта знизилася у своїй поточній вартості на $0,04. Bitcoin Standard Hashrate Token зазнає труднощів з іншими криптомонетами. У період з 20 грудня BTCST впав майже на 3,76%. Оскільки побоювання з приводу пов'язаних з ним ризиків посилилися, не думаємо, що ця монета буде прибутковим активом у короткостроковій перспективі, навіть незважаючи на сильні фундаментальні показники. За останній місяць ціна BTCST знизилася на 86,32%, віднявши від поточної вартості приблизно $0,60. Таке різке падіння означає, що монета зараз на спаді, тож це може бути непоганою можливістю для швидких інвестицій.

Можлива ціна Bitcoin Standard Hashrate Token на 2023 рік

Згідно з технічним криптоаналізом, мінімальна ціна Bitcoin Standard Hashrate Token може скласти $1,06. Максимальний рівень, якого може досягти ціна BTCST, - $1,28. Середня торгова ціна очікується в районі $1,10. Ціна Bitcoin Standard Hashrate Token наразі становить $0,72 за ринкової капіталізації в $8 755 052,43. Як і BTCST ви можете здійснити обмін біткоїна на Приват24 через рекомендований нами криптообмінник - Crybex.

Является ли Bitcoin Standard Hashrate Token хорошей инвестицией?

З огляду на поточну ведмежу тенденцію в русі ціни Bitcoin Standard Hashrate Token, очікується, що криптовалюта продовжить падіння ціни. Однак, у 2023 році можемо очікувати позитивного приросту BTCST. У п'ятирічній перспективі криптовалюта, ймовірно, може зрости до $4,98. У зв'язку з коливаннями цін на ринку, варто завжди проводити дослідження, перш ніж вкладати гроші в будь-який проєкт, мережу, актив тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті