Попри аварійні відключеня електроенергії кафе та ресторани Дніпра продовжують працювати, підтримуючи економіку України.
Заклади харчування більш ніж за 11 місяців підлаштувалися під «темні години» та попри постійні атаки ворога не йдуть на канікули, а працюють, аби пригостити своїх клієнтів гарячими напоями та обідами.
Про те, як виглядає сьогодення дніпровських кафе і ресторанів, розкажуть журналісти Відкритого:
Журналістка: Вікторія Вахрушина
Оператори: Олег Радіонов і Юрій Смірнов
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |