Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі допомагають жертвам насильства

Як у Дніпрі допомагають жертвам насильства

Для постраждалих від домашнього та сімейного насильства у Дніпрі працюють усі необхідні сервіси та служби, до яких додалися нові програми.

Зокрема, почали працювати дві додаткові мобільні бригади, які завжди готові відреагувати на сигнал про побутове насильство та надати необхідну допомогу.

Про це у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок (який відзначали 25 листопада) розповіла дніпровська фахівець цієї сфери, співробітниця Фонду народонаселення ООН в Україні Ганна Карпенченкова:

«Як і кожного року, незалежно від обставин, попередження та протидія насильству відносно жінок і дівчат, залишаються дуже актульною.

Далі, коротко по суті, як в цей час ми звикли говорити.

В Дніпрі працюють абсолютно всі спеціалізовані сервіси для постраждалих, як і до повмасштабної війни: мобільні бригади, кризова кімната, денний центр та притулки для постраждалих

Додатково з'явились 2 мобільні бригади, Центр допомоги врятованим та Вона.Хаб.Дніпро, які впроваджуються МАРТІН-клуб та Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine

Активно працює спеціалізована поліція - Сектор протидії домашньому насильства, яку Ви звикли чути під назвою "Поліна" (Поліція проти насильства)

Усі суди міста відкриті та забезпечують доступ до правосуддя

Продовжує свою діяльність недержавний сектор - громадська ініціатива з допомоги, підтримки та захисту постраждалим від гендерно зумовленого насильства "Пані Патронеса"».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті