Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Навушники AirPods – якість та оригінальний стиль

Навушники AirPods – якість та оригінальний стиль

Застосування навушників давно є традицією у багатьох випадках, адже сьогодні це не просто спосіб слухати улюблену музику, а й відмінне рішення, щоб спілкуватися без необхідності підносити телефон до вуха. Розвиток технологій забезпечує створення навушників за новими технологіями та стандартами, а останнім часом новим стандартом є застосування бездротових технологій.

Хорошим прикладом надійних гаджетів є продукція Apple. Бренд випускає навушники airpods, які стали еталоном бездротових девайсів. Багато інших виробників успішно копіюють технології та функціонал, щоб створювати щось нове під своїм ім'ям. Завдяки такому пристрою можна поринути у світ комп'ютерних ігор, музики або просто спілкуватися телефоном.

Особливості та типи навушників

Виробник пропонує моделі 2 та 3 покоління, а також представлені на вибір версії PRO та MAX. Навушники можуть бути кількох типів:

  • вкладиші (виконані як амбушюри із пластику, що встановлюються у вушну раковину);

  • вакуумні (встановлюються в слуховий канал, створюючи вакуум, що унеможливлює проникнення зовнішніх сторонніх шумів та звуків);

  • повнорозмірні (кріпляться на голові та забезпечують максимальний обхват вух).

Нове покоління навушників має вбудовані еквалайзери, щоб була можливість налаштовувати якість звуку під свої уподобання та побажання. Навушники адаптовані під будь-які умови прослуховування музики, при цьому користувач не помічатиме зайвих звуків або шумів.

Переваги бездротових навушників

Кожна модель навушників доповнюється фірмовим футляром, за допомогою якого можна не лише зберігати гаджет, а й додатково відновлювати заряд. Загалом Battery Case може гарантувати близько 24 годин використання без підзарядки.

Завдяки оптичним сенсорам можна за кілька секунд перемикати музику, приймати дзвінок або зменшувати та підвищувати гучність. Коли навушник витягується з вуха, музика припиняється відтворюватися.

Примітно, що за допомогою функції Live Listen навушники можна використовувати як слуховий апарат. Необхідно перейти в налаштування та вибрати розділ «Слух», щоб зробити налаштування та встановити потрібні параметри. Через компактні розміри гаджет легко втратити, тому зайвий раз не потрібно тримати навушники у вухах. Рекомендується їх складати та зберігати в надійному місці без впливу пилу, вологи та бруду.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті