Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині запрацював хостел для родин з дітьми

На Дніпропетровщині запрацював хостел для родин з дітьми

«Циноброва пташка». Так назвали на Дніпропетровщині хостел для для дітей з інвалідністю та їх батьків. Він наразі складається з 4 кімнат. З 2023 року їх буде вже 8.

Про це Відкритому розповів священник УПЦ села Волоського Дніпропетровської області, волонтер Андрій Пінчук.

При реабілітаційній установі «Іоаннів центр» на Дніпропетровщині відкрили хостел для дітей з інвалідністю та їх батьків. Фактично це – кімнати тимчасового проживання.

«Ці приміщення ми взяли в оренду у міської ради ще минулого року. З початком повномасштабного вторгнення росіян ремонті роботи ми припинили. Але з часом до нас на реабілітацію стали приїжджати все більше і більше родин з дітьми – родини переселенців, діти та дорослі після поранень і, звісно, діти з неврологічними захворюваннями. Тож ми поновили роботи і за підтримки наших друзів ці відремонтовані кімнати ми відкрили. Зробили тільки перший поверх. Попереду – ремонт та облаштування другого», – розповів Андрій Пінчук.

Це проєкт, завдяки якому поруч з дитячою реабілітаційною установою з‘явився зручний сервіс дл проживання, який між собою з любов‘ю прозвали хостелом «Циноброва пташка».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті