Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
10:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кучер про нічию з Ворсклою: Вважаю, що результат закономірний

Кучер про нічию з Ворсклою: Вважаю, що результат закономірний
Фото: СК Дніпро-1

Головний тренер "Дніпра-1" Олександр Кучер прокоментував результат останнього матчу своєї команди – нічию з "Ворсклою" з рахунком 1:1.

"Вважаю, що була цікава гра, у якій ми провели два різних тайми. У першому ми виглядали дуже гарно, могли більше забивати. Але пішли на перерву за рахунку 1:0. В другому таймі вже "Ворскла" була активнішою, у неї було більше моментів, хоча могли забити і ми. Тож вважаю, що результат закономірний".

Вже вкотре ворота суперника рятує каркас. Це невезіння чи такий рівень реалізації? І як з цим боротися в майбутньому?

"Хотілося б влучати у ворота, але це футбол, ми це розуміємо. Хлопці втомлені, за десять днів зіграли чотири гри. Інколи чогось не вистачає. Однак вони молодці, я вдячний їм за старання й за те, що намагаються показувати змістовний футбол".

За результатами "Шахтаря" слідкуєте з врахуванням того, що вже за тиждень матч проти "гірників"? Чи відштовхуєтесь суто від своєї гри?

"Розуміємо, що наступна гра проти "Шахтаря". Але ми ще не дивилися його останній результат. Поки що до "гірників" не готувалися. Закінчилася гра з "Ворсклою" – відпочинемо і будемо готуватися.

А "Ворсклі" бажаю успіху. У них дуже добра команда, якій на початку сезону десь не щастило. У неї дуже добрий тренер, який вміє поставити гру. У них ще все попереду".

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті