Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
17:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов патріотичний фотоконкурс

|«« «« »» »»|

Головною темою конкурсу юних фотографів «Щаслива мить-2022» стала любов до України та мрії про мир.

Обласний фотоконкурс провів Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. Журі конкурсу було вражено тим, наскільки багато яскравих та виразних робіт подали на розгляд юні фотографи з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Нікополя, Жовтих Вод та інших міст та селищ нашої області.

Ось що про конкурс розповіли його організатори:

«Комунальний заклад позашкільної освіти «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради» провів обласний бліц-конкурс юних фотолюбителів «Щаслива мить» 2022.

Юні фотомитці, які полюбляють фотографувати і закохані у мистецтво фотографії, мали змогу позмагатися своїми творчими роботами.

У конкурсі взяли участь юні фотоаматори з Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Жовтих Вод, Павлограда, Тернівки, Васильківської, Піщанської, Губиниської, Юр’ївської, Царичанської, Межівської селищних рад.

Журі Конкурсу було приємно здивоване та, у той же час, мало дуже непросте завдання. Багато фотографій заслуговують на високу оцінку, а вибирати кращі із кращих завжди важко. Для визначення переможців члени журі звертали увагу на композиційне та колірне рішення, технічну якість та естетичність виконання.

Бажаємо юним фотоаматорам нових вдалих фотографій, нових перемог у всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсах.

Дякуємо за участь!

Віримо в ПЕРЕМОГУ!

Все буде Україна!».

З підсумками конкурсу можна ознайомитись тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті