Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
10:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські клуби – лідери чоловічого та жіночого чемпіонату України з волейболу

Дніпровські клуби – лідери чоловічого та жіночого чемпіонату України з волейболу

Незважаючи на війну, волейбольні чемпіонати країни серед чоловіків та жінок проводяться, і в них лідирують команди з Дніпра.

Звичайно, війна наклала відбиток на склад та формат цих чемпіонатів. Ігри проводяться без глядачів, а ціла низка клубів не змогли вийти на старт.

У місті Чернівці відбувся вже третій спарений тур чоловічої волейбольної Суперліги. За його результатами ще більше зміцнив свої лідируючі позиції дніпровський «Прометей».

Про це на сторінці «Суперліга. Чемпіонат України з волейболу» розповідають таке:

«У спортивному комплексі «Маленький Париж» (місто Чернівці) відбулися матчі третього туру чоловічої Суперліги-Будінвест 2022-2023.

«Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» нарешті здобула першу перемогу в елітному дивізіоні, обігравши харківську «Юракадемію».

«Прометей» поки що став одноосібним лідером турнірної таблиці, а «Барком-Збірна України U-18» на тай-брейку здолав чинних володарів Суперкубка України і тепер має у своєму активі дві перемоги!».

А серед жіночих команд лідирує дніпровська "Аланта". У найближчому матчі третього туру вона зіграє з ще одним лідером чемпіонату – командою «Добродій-Медуніверситет» з Вінниці.

Про цей матч пишуть таке:

«Третій тур волейбольного сезону 2022-2023 Суперліги-Дмарт серед жіночих команд.

Поєдинок суперниць із лідируючого квартету повинен стати окрасою 3-го туру Суперліги-Дмарт. Обидва клуби мають у своїх складах досвідчених виконавиць, які вміють вести за собою колективи у найвідповідальніші моменти гри. В матчах рівних за класом команд значення матиме кожна деталь. Тому зараз важко спрогнозувати, хто саме є фаворитом протистояння. Втім, очевидно, що на нас очікує справжня боротьба за кожен м'яч!».

Додамо, що серед лідерів чемпіонату – і жіноча команда «Прометея».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті