Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Окупанти випустили на Нікополь понад 100 снарядів: тяжко поранено 3 особи, серед них 6-річна дитина

|«« «« »» »»|

Російські терористи не залишають у спокої Нікопольський район. Вночі з «Градів» та важкої артилерії били по трьох громадах. Важко поранили 6-річну дівчинку. Є й інші постраждалі.

Ворог сім разів накрив район вогнем зі ствольної артилерії, РСЗВ «Град» та «Ураган», у тому числі із застосуванням варварських фосфорних запальних боєприпасів.

На мирний Нікополь випустив понад сто снарядів! Один із них прилетів просто до приватного будинку. Поранив 6-річну дівчинку та її 32-річну маму. Дівчинка залишилася без ніг. Також рятувальники дістали з-під завалів 42-річну мешканку Нікополя. Їх усіх госпіталізували до лікарні у тяжкому стані.

Один будинок зруйновано. Пошкоджено 5 п'ятиповерхових житлових будинків, 14 приватних житлових будинків, 15 господарських будівель, 6 ліній електропередач, 3 газопроводи низького тиску. Також у місті пошкоджено два підприємства, два садки, школу, магазини та офіс благодійної організації.

Також ворог атакував Марганецьку громаду та влучив по приватному будинку. Окрім цього, окупанти кілька раз вдарили по береговій лінії Мирівської громади – пошкоджено лінії електропередач. Обійшлося без постраждалих.

В інших районах Дніпропетровщини ніч пройшла без надзвичайних ситуацій. Перевищення радіаційного фону на Дніпропетровщині не зафіксовано.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті