Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ранок розпочався з ракетної атаки на Дніпропетровщину

|«« «« »» »»|

Вночі 3 жовтня під обстрілами опинилися три райони Дніпропетровської області.

Ранок почався з ракетної атаки. Росіяни вдарили по Дніпровському району. На місці прильоту працюють усі служби. Інформація про загиблих та поранених уточнюється.

Всю ніч ворог тероризував Нікопольський та Криворізький райони.

Нікопольський район росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії. Вдарили по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Обійшлося без загиблих та поранених.

У Нікополі пошкоджено 4 п'ятиповерхові житлові будинки, 3 приватні житлові будинки, 1 ЛЕП.

У с. Іллінка Марганецької громади через російські снаряди спалахнула пожежа у двоповерховому будинку в дачному кооперативі. Вогонь рятувальники вже загасили.

У Мирівській громаді майже 1000 сімей залишилися без світла. Аварійні бригади енергетиків вже працюють. Пошкоджень зазнали споруди аграрного підприємства із зерном, а також приватний будинок.

У Криворізькому районі вранці окупанти двічі обстріляли с. Мар'янське Зеленодольської громади. Пошкоджено приватний житловий будинок, газопровід низького тиску, ЛЕП, трансформаторну підстанцію, господарські будівлі. В одному з житлових будинків виникла пожежа, ліквідована. Без жертв.

В інших районах області ніч пройшла без надзвичайних ситуацій. Станом на поточну хвилину перевищення радіаційного фону в області не зафіксовано.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті