Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
13:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Військовий із Кривого Рогу пропонував хабар 3 тисячі доларів лікарю

Військовий із Кривого Рогу пропонував хабар 3 тисячі доларів лікарю

За три тисячі доларів США правопорушник хотів, щоб лікар допоміг йому звільнитися від служби.

42-річний військовослужбовець однієї з військових частин у Кривому Розі запропонував лікареві з Одеської області неправомірну вигоду, щоб той посприяв перед головою військово-лікарської комісії місцевого військового медичного закладу визнати його непридатним до служби. За цю послугу правопорушник пропонував віддячити медикам трьома тисячами доларів США.

Фігуранта правоохоронці «схопили за руку» одразу після передачі коштів медпрацівникові. Речові докази поліцейські вилучили.

Військовослужбовцю оголосили підозру в пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Цей злочин передбачений частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром майже 200 тисяч гривень.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті