Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
10:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці не мають права ремонтувати балкони самостійно

Мешканці не мають права ремонтувати балкони самостійно

Бетонна плита балкону, що впала на Мануйлівському проспекті, зруйнувала на своєму шляху піддашок перукарні. На щастя, ніхто не постраждав.

Усувати наслідки приїхала аварійна бригада «Жилсервіс-5». Комунальники демонтували залишки балкону та прибрали бетонні уламки.

«Цей будинок 55-го року здачі в експлуатацію. Зношеність майже 100%. Деякі балкони вже аварійні. Хоча на цьому балконі був піддашок, та може він був поставлений пізніше. Опади викликають руйнування. Це процес, який ми не можемо контролювати», - повідомив Олександр Степаненко - головний інженер КП «Жилсервіс-5».
Він зазначив, що ці конструкції ані Жилсервіс, ані мешканці не мають права реконструювати та ремонтувати власними силами. Це мають бути спеціальні організації, які мають допуски і відповідних фахівців. Тож, у разі руйнувань, або для обстеження балкону містянам необхідно звертатися до обслуговуючої компанії, а вже вона - до підприємств, які цим займаються.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Toz  (04.08.22 09:21): Про те мешканці зобов'язані самостійно робити капітальний ремонт будинку який знаходиться в аварійному стані. Але це невід'ємна сума для кількох квартир. Пане Філатов, коли буде зроблено капітальний ремонт будинку по вулиці Святослава Хороброго, буд. 4 ???! Люди залишились без житла... Відповісти | З цитатою
Велодорожкин  (04.08.22 05:22): «Этот дом 55-го года сдачи в эксплуатацию»
Правильно - борьба с излишествами в советской архитектуре.
Відповісти | З цитатою
Анна  (03.08.22 21:41): Дійсно,спочатку заяву написати,потім декілька років чекати поки диво трапиться...а ще й доплати зверху...тоді навіщо жкх потрібні?з нас гроші скачувати?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті