Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екс-заступник голови ДніпроОДА торгував гуманітарними бронежилетами

Екс-заступник голови ДніпроОДА торгував гуманітарними бронежилетами

Добровольцеві територіальної оборони повідомлено про підозру за фактом продажу гуманітарної допомоги (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

Чоловік, який раніше обіймав посаду заступника голови Дніпропетровської ОДА, перебуваючи далеко від лінії зіткнення зі збройними силами РФ, займався збутом гуманітарної допомоги. Він продавав бронежилети та інші засоби індивідуального захисту, які надходили від європейських партнерів на безоплатній основі та призначались для потреб Збройних Сил України.

«Бізнесмена» взяли у Київі під час спроби продати близько 40 одиниць військової амуніції на суму більш як 600 тисяч гривень. А вдома в нього знайшли ще понад 120 бронежилетів і касок, більше 500 індивідуальних перев'язочних пакетів та аптечок, а також багато інших необхідних для військових речей.

Вартість одного бронежилету 4-5 класів, запропонована ділком, становила 680 доларів США, а каски - 200. Також він пропонував й інші товари гуманітарної допомоги. За «товар» затриманий отримав 200 000 гривень та 10 000 доларів США. Кошти вилучили з місця події.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті