Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
17:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті на Дніпропетровщині в поліцейському відділку працює кіт

У місті на Дніпропетровщині в поліцейському відділку працює кіт
Фото: Суспільне Дніпро

Кіт-полісмен з‘явився у Кам‘янському відділку поліції. Вперше туди завітав на Великдень та попросив їсти, після того пішов. А наступного дня повернулися знову. З того часу він – позаштатний співробітник патрульних та навіть має свою форму.

Кіт вільно розгулює коридорами та заходить у кожні двері – йому усюди раді, та щойно бачать, готують смаколики. Він працює у поліції нарівні з іншими патрульними. Старша інспекторка з комунікацій Кам’янського районного управління поліції Олена Тимченко говорить: тваринка влаштувалася сюди з власної ініціативи.

“Почули як хтось шкребеться у двері. Думали, здалося, потім знову шкребеться, відчинили – сидить рудий котик, який дуже хоче зайти до приміщення, однак соромиться”, – згадує Олена.

Патрульні нагодували кота, він відпочив та пішов на вулицю. Але наступного дня повернувся і з того часу оселився у відділку.

“Ми шукали господарів, але ніхто не відгукнувся, тому ми вирішили, що він залишиться у нас. У нього є свої фаворити серед працівників, його люблять усім відділом, усі поліцейські, однак він знає, до якого кабінета можна зайти, де попроситися, де заночувати”, – говорить Олена Тимченко.

Кота усі кличуть по-різному: хтось Рудиком, хтось Пухнастиком. Та найчастіше Сергійович – на честь керівника управління, якого звуть Сергій. Співробітники кажуть: він полюбляє заходити у приймальню до начальника, і той хартує: мабуть, на прийом.

З часом Сергійович взяв на себе ще й роль позаштатного психолога. Тепер до пухнастого приходять співробітники, які хочуть відволіктися від робочих проблем та відпочити.

“Йому тут можна все, це наш котячий антистрес. Він дуже полюбляє до нас зранку приходити, царапати диванчик, та поспати тут”, – говорить одна з поліцейських.

Однак дряпає пухнастий лише у дозволеному місці, поводиться чемно, говорять патрульні – по своїх котячих справах ходить на вулицю.

“Це наш маленький позитивчик, заряджає гарною енергією, приходить у кабінет, лащиться, просить поїсти обов’язково. Любить у нас погуляти піти, погуляє-погуляє та повертається як додому”, – ділиться інспекторка Олена Кривда.

Коту у відділку навіть виділили форму, також має місце для сну. У кожному кабінеті стоїть його мисочка, а співробітники щоранку купують корм. Та кажуть: підозрюють що ласує пухнастий декілька разів поспіль.

Gorod.dp.ua на Facebook.


фыва  (17.07.22 19:48): Мяу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті